Over ons

Uw totaaloplossing is onze missie. Al meer dan 20 jaar adviseren, ondersteunen en ontzorgen we onze klanten in de optimalisatie van hun gehele energie portefeuille. Dit is wat onze oprichters vanaf 2001 deden en wat we nog steeds doen: onafhankelijk, deskundig en betrokken!

Het leveren van toegevoegde waarde is onze prioriteit. Waar we vroeger met de liberalisering van de energiemarkt al van betekenis waren voor ondernemingen en overheden, zien we onze meerwaarde met de energietransitie als maar groter worden. Dat we dit ook bevestigd zien in de vele oplossingen en kostenbesparingen die we voor onze klanten realiseren, versterkt onze overtuiging dat we door willen gaan met wat we doen.

We zijn een klein onafhankelijk bedrijf, bestaande uit ca. 17 werknemers. Ieder met zijn eigen (technische) achtergrond. Ook nemen onze adviseurs jarenlange ervaring mee vanuit hun werkverleden bij energieproducenten, energiehandelaren en netwerkbedrijven. Dit maakt dat we alle expertises in huis hebben (van wetgeving tot verduurzaming). Door bewust te kiezen voor kleinschaligheid, zijn we in staat om proactief in te spelen op de steeds veranderende energiewereld. Ook zorgt dit ervoor dat de lijnen kort zijn. Dit alles maakt ons persoonlijk, snel en deskundig.

Bij ons heeft u een vast team met één vast en vertrouwd aanspreekpunt tot uw beschikking. Dit betekent dat u bij ons ook daadwerkelijk spreekt met diegene die uw energieportefeuille kent. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Wanneer onze Nederlandse klanten zich vestigen in het buitenland, dan kunnen we ook voor die locaties vaak iets voor ze betekenen. Inmiddels ondersteunen we dan ook Nederlandse klanten o.a. in Duitsland, Frankrijk, Polen, Roemenië, België en Groot-Brittannië. Vele van onze klanten bedienen we dan ook vanaf de start.

Onze experts

Ton Streefland

Directeur en Consultant

+31 6 5351 3506
t.streefland@energie-makelaar.com

Herman Laeven

Directeur en Consultant

+31 6 2145 9695
h.laeven@energie-makelaar.com

Edwin de Jong

Directeur en Consultant

+31 6 5271 6489
e.dejong@energie-makelaar.com

Antoine Badart

Consultant

+31 6 1160 4390
a.badart@energie-makelaar.com

Erik Maljers

Consultant

+31 6 5087 7955
e.maljers@energie-makelaar.com

Dènis Bronwasser

Consultant

+31 6 5377 1228
d.bronwasser@energie-makelaar.com